Studij

OBRAZOVNI PROCES

Iskustvo, tradicija i praktična korist

Poslijediplomski – postgradualni – studij na EIFM-u prvenstveno nudi individualni razvoj rukovodećih djelatnika koji vas priprema za ključne situacije u poslovanju i današnjem globalnom društvu te vam omogućuje suočavanje s budućim izazovima u svijetu koji se brzo razvija. Naš tim profesora i predavača se sastoji od vrlo entuzijastičnih i uglednih akademika i stručnjaka koji su predani prenošenju svog znanja i iskustva. Naš nastavni tim predstavlja više od 50 profesionalaca u svom području i ne nedostaje gostovanje i predavanje predavača iz stranih tvrtki ili sveučilišta.

Ovaj internacionalizam i različitost ne odražava se samo na fakultetu među nastavnicima, već se odražava i na studentima koji imaju više od 100 različitih nacionalnosti i jako smo ponosni što možemo razvijati studente iz cijelog svijeta. EIFM nudi bogato i osobno radno okruženje koje se temelji na našim osnovnim vrijednostima i ojačano međunarodnim perspektivama.

Pomoći ćemo vam da promijenite svoju poziciju na budućem putu karijere i uspostavite cjeloživotne veze od kojih ćete imati koristi tijekom cijele radne karijere.

U slučaju da ste zainteresirani, ne ustručavajte se kontaktirati nas. Radujemo se suradnji s vama i uvijek smo iznimno zahvalni na svakom novom članu tima koji donosi novi poticaj ne samo našem nastavnom timu nego i našim studentima.