Naša Povijest

NAŠA POVIJEST

Povijest EIFM-a

Osnivanje obrazovne ustanove koja bi pružala praktičnu i učinkovitu nastavu uz mogućnost studiranja diljem svijeta bila je pokretačka snaga oba osnivača Europskog instituta za Financije i Menadžment. Danas naša obrazovna ustanova ima tradiciju dužu od trideset godina tijekom koje je omogućila preko 20 000 studentima iz cijelog svijeta da razviju svoj talent i steknu znanja i vještine zahvaljujući kojih ih danas čine dio višeg menadžmenta najvećih svjetskih korporacija.

Cjelokupni nastavni sustav prilagođen je aktualnim pitanjima globalnog gospodarstva te, ponajviše zahvaljujući stručnim predavačima i predavačima, stvaraju poticajno okruženje za razvoj vještina, vođenje i donošenje odluka naših studenata.

0 +
godina na tržištu
NAŠA POVIJEST

Povijest EIFM-a

1987

Godina kada su prvi studenti ušli u naš akademski kampus. Počeli smo predavati s redovnim MBA programima i tako prvim zainteresiranim omogućili razvoj svog obrazovanja i u poslijediplomskom – postgradualnom obliku.
 

1994

Ove godine otvorili smo prve MBA studijske programe studija na daljinu. Shvatili smo da je vrijeme svakoga od nas samo ograničeno, te je stoga potrebno njime učinkovito upravljati. Time smo otvorili novu mogućnost studiranja za mnoge naše studente, zahvaljujući kojima su uspjeli spojiti svoje radno opterećenje s razvojem stečenih vještina te se istovremeno posvetiti i poslu i studiranju.
 

2001

Rastući interes za poslijediplomsko obrazovanje bio je popraćen interesom za obrazovne programe osim samo za MBA. Nekoliko godina radili smo na izradi obrazovnih blokova koji bi se odnosili i na DBA doktorski studij i na MiM preddiplomski studij. Ne samo da smo proširili bazu stručnih predavača, već smo stekli i novoakreditirane programe i time proširili naše obrazovne mogućnosti.
 

2019

Godina 2019 donijela je velike promjene. Prije više od 30 godina, osnivači su nastojali obrazovanje učiniti što dostupnijim svim studentima iz cijelog svijeta. Višegodišnji napori u tom smjeru kulminirali su ove godine, kada smo uspjeli akreditirati sve studijske programe koje nudimo na daljinu. Od godine 2019. studenti iz cijelog svijeta mogu se prijaviti za studiranje kod nas bez potrebe da putuju na studij i od tada smo formirali mrežu bivših studenata – apsolvenata iz više od 100 zemalja.