Stipendije

EIFM

Stipendije

Studiranje na EIFM-u velika je investicija u vašu budućnost. Kao i svaka druga investicija, i ova zahtijeva pažljivo planiranje i detaljne informacije. Svjesni smo da se većina studenata oslanja na višestruke oblike potpore, bilo da se radi o osobnim sredstvima, zajmovima, stipendijama ili drugim oblicima potpore. Naš odjel financijske pomoći će vam da donese informirane odluke i pronađete izvore financiranja koji će vam se isplatiti.

Dolje ćete pronaći sve mogućnosti stipendija i grantove koje nudimo u sklopu Europskog instituta za Financije i Menadžment.

Stipendiju mogu prijaviti svi koji se prijave na studij u periodu od 1.1. do 28.2. Svaki student koji se upiše u ovom razdoblju i uplati najmanje prvu školarinu ostvaruje pravo na 15% popusta na punu školarinu. Popust se odnosi na sve programe poslijediplomskog studija.
U okviru ovog programa stipendiranja, EIFM odobrava studijski popust od gotovo 80% godišnje čak za 30 studenata. Studenti kojima se dodjeljuje ova stipendija odabiru se prvenstveno na temelju izvrsnih akademskih rezultata, profesionalnog iskustva i osobnih zasluga. Svi odabrani studenti moraju odražavati vrijednosti koje EIFM zastupa u svom radu.
U EIFM-u želimo podržavati žene koje će biti dio vodstva u nacionalnim i nadnacionalnim korporacijama ili na drugim vodećim pozicijama. Stoga u okviru ove stipendije podržavamo žene koje imaju izvrsne profesionalne rezultate i potencijal da postanu lideri u svojoj struci. Kandidatkinje za ovu stipendiju trebaju pokazati uzorno vodstvo, kreativno vodstvo i predanost ženskim interesima i svojim ciljevima karijere. Maksimalni iznos stipendije je 50% školarine.
Ova vrsta stipendije dodjeljuje se kandidatima s velikim poduzetničkim duhom koji pokazuju izvrsne poslovne rezultate, visoku razinu poduzetničkog duha, i kreativnost. Treba također uključiti napore da se pridonese obrazovnom sustavu EIFM-a.
U EIFM-u ističemo obitelj i vrijednosti povezane s njom. Zato poštujemo i pozdravljamo studente s njihovim obiteljima i dodjeljujemo stipendije onima koji, prema mišljenju naše komisije za stipendije, zaslužuju novčanu pomoć. Stipendija se dodjeljuje također u slučaju da se na studij prijavi više članova jedne obitelje.
Kandidat koji na bilo koji način doprinosi području znanosti ili moderne tehnologije i ima potencijal za inovacije i tehnološki napredak može se prijaviti i za stipendiju koju dodjeljuje ako pokaže prvenstveno stručnost u tom području suvremenih tehnologija kao što su big data, digitalna transformacija, umjetna inteligencija ili programiranje.