Akreditacija

EIFM

Akreditacija i članstvo

Na EIFM-u ne stavljamo naglasak samo na teorijsko znanje, već i na njegovu praktičnu primjenu u stvarnom svijetu, kako bi studij bio što korisniji za sve naše studente koji se žele stalno kretati u svom životu u karijeri.

Stoga nastojimo biti obrazovni partner od povjerenja, kojeg biraju ambiciozni pojedinci i organizacije diljem svijeta. Dobivene akreditacije i certifikati stoga su samo odraz kvalitete obrazovnih programa koje nudimo.

International Accreditation Association for Business Education Programs
Akreditacija IAABEP je jedan od najkompleksnijih institucionalnih sustava akreditacije za poslovne škole i škole menadžmenta diljem svijeta. Potencijalni studenti, nastavnici, poslodavci, korporativni klijenti i mediji prepoznaju ga širom svijeta. Akreditacija osigurava strogu kontrolu kvalitete i uspoređuje obrazovne ustanove s međunarodnim standardima u pogledu upravljanja, programa, studenata, nastavnika, istraživanja, internacionalizacije, etike, odgovornosti i održivosti, kao i uključenosti u svijet prakse. On line provjera akreditacije ovdje.
European Association of MBA
EAMBA akreditacija označava najviši standard postignuća u poslijediplomskom poslovnom obrazovanju. Ova akreditacija poslovnim školama daje cjelosvjetsko priznanje i identificira najbolje programe od tisuća dostupnih diljem Europe. Sadašnja akreditacija također uključuje kompleksno izvješće s detaljnim preporukama za moguća buduća poboljšanja. Udruga također objavljuje godišnja istraživanja s najbolje ocijenjenom MBA diplomom. U godini 2021. zauzeli smo 50. mjesto svih MBA institucija diljem svijeta.
European Accreditation Council for Business Education
Ponosni smo nositelji EACBE akreditacije. EACBE akreditacija je najkompleksnija  institucionalna akreditacijska udruga – asocijacija – za fakultete i sveučilišta. EACBE akreditaciju globalno priznaju profesori, zaposlenici, globalne tvrtke i mediji. EACBE akreditacija osigurava strogu kontrolu kvalitete, uspoređuje školu s međunarodnim standardima u smislu administracije, programa, studenata, nastavnika, istraživanja, internacionalizacije, etike, odgovornosti i održivosti, kao i uključenosti u svijet prakse.
Academy of Management
Ponosni smo članovi AoM-a. Academy of Management – Upravljačka akademija vodeća je strukovna udruga nastavnika menadžmenta i organizacije. Članovi širom svijeta su profesori i Ph.D. – dr. sc. studenti poslovnih škola na sveučilištima, akademici srodnih društvenih i drugih disciplina te profesionalci koji cijene stvaranje i primjenu znanja. Upravljačka akademija osnovana je 1936. godine, podupire opći razvoj istraživanja, obrazovanja, nastave i prakse u području menadžmenta te podupire širenje i udruživanje upravljačkih znanja.
Association for Educational Communications and Technology
Ponosni smo članovi AECT-a. Asocijacija – Udruga za obrazovanje i tehnologiju (AECT) profesionalna je udruga tisuća pedagoga i drugih, čije su aktivnosti usmjerene na unapređenje nastave kroz tehnologiju. AECT je značajna organizacija za one koji su aktivno uključeni u prijedloge i implementaciju inovativnih rješenja i novih pristupa podučavanju i obrazovanju. AECT je najstarija strukovna – profesionalna organizacija te vrste i konstantno održava poziciju na ovom području. Više o AECT-u možete saznati na www.aect.org.