Alumni

Alumni

Na naše studente mislimo i nakon studiranja

Unutar načela i vrijednosti koje podržava EIFM, naš je dugoročni cilj održati dobre dugoročne odnose ne samo s našim sadašnjim studentima nego i s bivšima. Stoga, kao dio naših aktivnosti, stvaramo i EIFM ALUMNI platformu koja našim bivšim studentima otvara vrata ne samo za rad već i za daljnje obrazovne mogućnosti, čiji je cilj podržati njihov osobni i profesionalni razvoj.

MOGUĆNOSTI ZAPOŠLJAVANJA

EIFM tim uključuje, između ostalog, i HR odjel koji je dostupan svim našim apsolventima – diplomantima. Cilj je našim diplomantima olakšati pronalazak procesa traženja posla nakon studiranja  i pomoći im u pronalaženju zanimljivih prilika za posao ili praksu. Tome služe i različiti sajmovi karijera na kojima sudjelujemo, zahvaljujući kojima je naša ponuda mogućnosti zapošljavanja mnogo raznolikija.


PUBLIKACIJE

Dio uspješne profesionalne karijere nije samo životopis bogat zanimljivim radnim iskustvom, već i znanstvena i stručna aktivnost. Stoga našim studentima nudimo mogućnost objavljivanja članaka u brojnim stručnim znanstvenim časopisima, eventualno   mogu sudjelovati u izradi nekog od priručnika koje objavljujemo u sklopu EIFM-a.


PRIJATELJSKA DRUŠTVA

Unutar EIFM-a surađujemo s mnogim nacionalnim i nadnacionalnim korporacijama, koje našim studentima omogućuju sudjelovanje u plaćenoj i neplaćenoj praksi, ili drugim uslugama posredovanim putem godišnjih sajmova zapošljavanja, koji se održavaju u nekoliko europskih gradova.


STIPENDIE I GRANTOVI

Sveučilišna zaklada EIFM svim studentima koji su zainteresirani za daljnje školovanje nudi mogućnost stjecanja obrazovanja, bez obzira na njihovu financijsku situaciju. Pripremili smo kompleksan sustav grantova – potpora i stipendija, eventualno zajmova ili financijskih savjeta, zahvaljujući kojima smo u mogućnosti pronaći način studiranja za sve zainteresirane.


WORKSHOPS I RADIONICE

Svi naši apsolventi – diplomanti imaju neograničen pristup EIFM radionicama i seminarima u svim našim kampusima. Svaki apsolvent – diplomant bilo kojeg studijskog programa ima ovaj pristup. Ne odnosi se samo na kratke jednokratne tečajeve.


ALUMNI POGODNOSTI

Zahvaljujući raznim ugovorima i suradnji s nekim tvrtkama, imamo sreću da imamo ugovore s brojnim zanimljivim tvrtkama, zahvaljujući kojima smo u mogućnosti našim apsolventima omogućiti dodatne ugovore ne samo u području usluga vezanih uz obrazovne aktivnosti. Za više informacija naši apsolventi se mogu obratiti studijskom odjelu.