O Institutu

O NAS

Iskustvo, tradicija i praktična korist

EIFM je jedna od najprestižnijih institucija s dugom tradicijom i iskustvom koje neprestano prenosimo na naše studente.

Nudimo ne samo preddiplomske i magistarske programe, već i studije menadžmenta u poslovanju i menadžmentu, stvarajući platformu za istraživanje, raspravu i debatu o širokom spektru poslovnih pitanja. I sve to na daljinu, kako bismo mogli pružiti obrazovanje svima u cijelom svijetu.

Nadilazimo klasično studiranje.

Sjedište EIFM-a je u Nizozemskoj, koja je ocijenjena kao najpoduzetnija zemlja u Europi na temelju broja odraslih posjedujući vlastitu firmu koja tek počinje ili na drugi način grade vlastiti posao. S obzirom na ovu kulturu, nema sumnje da je osnivačima EIFM-a posao u krvi. Stoga je za studente koji se žele razvijati u ovom području i graditi svoju karijeru usmjerenu na poslovanje i financije, institut idealan izbor zbog kojeg neće požaliti.

Fleksibilnost i profesionalan pristup

Stalni pristup sustavu studiranja te stalna usluga i pomoć profesora i predavača osiguravaju da svi naši studenti dobiju laku pomoć u slučaju nedoumica ili pitanja koja se pojave tijekom njihovog studija. Zahvaljujući tome, svi naši studenti u potpunosti razumiju pojedine predmete i pitanja koja se predaju. Fleksibilni sustav nastave koji nudimo na EIFM-u tako je u potpunosti prilagođen rasporedu naših studenata i omogućuje im da sami studij kombiniraju s osobnom i radnom aktivnošću.

Međunarodno preklapanje

EIFM je globalni i međunarodni poslovni institut usmjeren na obuku rukovoditelja tvrtki i poslovnih profesionalaca. Zahvaljujući širokom rasponu preddiplomskih, magistarskih i poslijediplomskih programa, EIFM pruža sve potrebne menadžersko preklapanje i vještine potrebne za uspješno upravljanje bilo kojim odjelom tvrtke.

Naša misija, vizija i vrijednosti

Naša misija je razvijati globalno orijentirane poslovne lidere i inovatore. Cilj nam je da naši studenti razvijaju svoju učinkovitost, odgovornost i produbljuju svoja znanja i inspirativne ideje u dijalogu s vanjskim svijetom. Stvaramo priznatu i razvijajuću zajednicu, koja se, zahvaljujući našim mogućnostima studiranja, sastoji od raznolike kulture apsolvenata iz više od 100 zemalja svijeta.
EIFM je također sebi postavio 5 temeljnih vrijednosti koje nam pomažu u ostvarivanju naših ciljeva i koje moraju usvojiti svi koji su aktivno uključeni u funkcioniranje našeg instituta. Među te vrijednosti uključuju suradnju, svrhovitost, održivost, vizionarstvo i kreativnost.