Procedura upisa

EIFM

Procedura upisa

Procedura upisa u EIFM osmišljena je kako bi vam pomogla odrediti je li studij MBA pravi za vas i vaše ciljeve. Morate imati sveučilišno obrazovanje ili dovoljno profesionalnog iskustva da zamijenite svoje obrazovanje. Iznimka su MiM studiji gdje je potrebna samo završena srednja stručna sprema.

U okviru upisnog postupka ne prolazite nikakve testove, ispite ili intervjue. Neophodno je samo ispuniti uvjete koji se odnose za svaki studijski program, i uprava instituta će naknadno odlučiti o vašem upisu na studij.

Slijedite dolje navedene korake i krenite na put studiranja na EIFM-u.

EIFM

Procedura upisa

1. ODABIR STUDIJSKOG PROGRAMA

Prije početka vašeg studiranja, potrebno je obratiti pažnju ne samo na program za koji se prijavljujete, već i na njegovu bližu usmjerenost. Ako niste 100% sigurni u to, možete se obratiti našem studijskom odjelu i dogovoriti online videopoziv ili neki drugi oblik sastanka i detaljno razgovarati o svemu što je potrebno kako biste bili sigurni da konačni izbor studijske specijalizacije točno odgovara vašim potrebama.


2. ONLINE PRIJAVA

Popunite online prijavu ovdje na našoj web stranici i priložite potrebne dokumente. To su uglavnom dokumenti koji potvrđuju vaše apsolvirano fakultetsko obrazovanje ili profesionalno.


3. PRIJEMNO POVJERENSTVO

Nakon zaprimanja Vaše online prijave za studij, prijemno povjerenstvo će ocijeniti sve dokumente koje ste poslali, a koji su temelj za izdavanje rješenja o upisu na studij. Donošenje rješenja o upisu na studij od strane upisnog povjerenstva može biti pitanje od 1-3 dana od podnošenja online prijave.
 

4. OSOBNI RAZGOVOR

U slučaju nejasnoća od strane prijemnog povjerenstva, moguće je da će njegovi članovi dogovoriti videopoziv s vama kako bi vas bolje upoznali i uvjerili se da ste odgovarajući student na našem institutu. To je idealna prilika da pokažete svoju odlučnost, entuzijazam i objasnite motivaciju koja vas vodi za studij i koja će biti vaš motor studija.
 

5. ODLUKA O UPISU

U slučaju pozitivne odluke prijemnog povjerenstva, naš studijski odjel će Vas kontaktirati i obavijestiti Vas o upisu na studij. Ujedno će studijski odsjek s vama rješavati sve potrebne administrativne stvari, kao što je ugovor o studiranju i plaćanje školarine.
 

6. POČETAK STUDIJA

Dobrodošli u EIFM! Ako su svi gore navedeni koraci ispravno provedeni i obavljene sve potrebne administrativne stvari, ništa vas ne sprječava da započnete sve svoje studije i počnete razvijati svoj talent i sposobnosti
.