Kampusi

EIFM

Naši kampusi

U globalnom svijetu potrebno je usredotočiti se na međunarodnu razinu. Zato vam želimo ponuditi međunarodno iskustvo koje ćete potom primijeniti u svom poslovanju kako se ćete razvijati ne samo na nacionalnoj nego i na međunarodnoj razini. Kod nas, dakle, imate mogućnost studirati diljem Europe na nekoliko kampusa, gdje nudimo ne samo poslijediplomski studij, već i intenzivne tečajeve usmjerene na različita područja poslovanja i globalnog gospodarstva.

Zahvaljujući našoj snažnoj međunarodnoj mreži kampusa i multilateralnim partnerstvima, u mogućnosti smo pružiti našim studentima priliku za internacionalizaciju svog obrazovnog iskustva. Stoga pogledajte naše individualne kampuse i odaberite onaj koji vam najviše odgovara za studiranje.

Amsterdam

Adresa: Roeskestraat 115, 1076 EE Amsterdam, Nizozemska

Kontakt: studie@eifm.nl

Amsterdam je raznolik i kozmopolitski grad pun zanimljivih pogleda i prilika. Vjerujemo da otvoreni i multikulturalni duh ovog grada vrlo pozitivno utječe na naše studente, koje bi trebao karakterizirati internacionalni duh i otvorenost za promjene. Prednost studiranja u Amsterdamu je i pristup velikim međunarodnim i nizozemskim tvrtkama. Kada tražite program koji vam odgovara, ključna je raznolikost, koje našem amsterdamskom kampusu zasigurno ne nedostaje. Možete birati između nekoliko poslijediplomskih programa koji se predaju na engleskom jeziku.
Bratislava

Adresa: Zamocka 30 811 01 Bratislava-Hrad, Slovačka

Kontakt: studium@eifm.sk  

Studiranje u Slovačkoj nudi kulturne mogućnosti koje se ne nude u drugim zemljama. To nije slučaj sa studijima na našem kampusu u Bratislavi, koji osim zanimljivih kulturnih mogućnosti povezanih sa životom u Bratislavi nudi i široku paletu studijskih programa. Osim toga, u Slovačkoj, posebice u Bratislavi, postoje brojne mogućnosti ne samo za pripravnike, već i za apsolvente poslijediplomskih studija, zahvaljujući kojima studenti imaju velike prilike za posao nakon diplomiranja kod nas.
Brno

Adresa: Nové sady 988/2, Staré Brno, 602 00 Brno

Kontakt: studium@eifm.cz  

Češka je općenito poznata po kvalitetnom obrazovanju, iznimnim mogućnostima studiranja i pristupu mnogim mogućnostima zapošljavanja nakon diplome. Neki od naših studenata ne ustručavaju se reći da je Brno najbolje mjesto za studiranje na svijetu, uglavnom zbog profesora koji su uvijek spremni pomoći i uživaju u učenju. Stoga ne sumnjamo da ćete upravo na našem kampusu u Brnu steći znanja i vještine koje će vam omogućiti da postanete globalni lider u svijetu poslovanja.
Madrid

Adresa: Paseo de la Castellana 81 28046 Madrid, Španjolska

Kontakt: estudio@eifm.es  

Madrid je veliki europski obrazovni centar, koji trenutno privlači brojne mlade studente žele¨ razviti svoj poduzetnički duh i karijeru. Njegova multikulturalna klima i bezbroj mogućnosti koje nudi idealno su okruženje za obuku budućih menadžera i rukovoditelja.
München

Adresa: Maximilianstraße 2, 80539, München, Njemačka

Kontakt: study@eifm.eu

Kampus u Münchenu nudi široku paletu studijskih programa, koji su idealno središte za studiranje budućih svjetskih poslovnih lidera. Veliki broj inovativnih tvrtki, obiteljskih malih i srednjih poduzeća sa sjedištem upravo u ovom gradu su zauzeli vrhunske pozicije na svjetskim tržištima. Grad tako savršeno spaja poduzetnički duh i inovativne kapacitete, i raspoloženje koje utječe na studente u ovom gradu naknadno se prenosi i na njihovu kreativnost tijekom studiranja.
Pariz

Adresa: 7 Rue Meyerbeer, 75009 Pariz, Francuska

Kontakt: etude@eifm.fr 

Pariz je poznat po širokim bulevarima i veličanstvenoj arhitekturi, ali strani studenti mogu uživati ​​u mnogo više. Dom je svjetski poznatih spomenika, galerija i muzeja te je idealno mjesto za studiranje u inozemstvu. U isto vrijeme, Pariz je također jedno od najvećih svjetskih središta za obrazovanje i ima jednu od najvećih koncentracija sveučilišnih studenata u Europi. Također je sjedište nekih od najpoznatijih i najprestižnijih francuskih institucija. Stoga, ako se odlučite gdje ćete studirati u inozemstvu, Pariz vam nikada neće biti loš korak i steći ćete puno vrijednog i obogaćujućeg iskustva uz odlično obrazovanje.
Rim

Adresa: Piazza Carlo Magno 21, 00162 RM Rim, Italija

Kontakt: studio@eifm.it

Sveučilišne godine trebale bi vam biti više od prilike za upoznavanje intelektualnog znanja. Odlučite li se studirati u Rimu u Italiji, imat ćete jedinstvenu priliku postati dio grada koji nije samo moderna europska metropola s bogatim kulturnim tradicijama, već i nevjerojatan živi muzej s tisućljetnom poviješću. Rim je arhetipski talijanski grad pun povijesti, umjetnosti, hrane i znanja, što ga čini jednom od najpopularnijih odredišta za studiranje u inozemstvu u svijetu. Rim se nalazi u središtu Italije prema zapadnoj obali i lako je dostupan javnim prijevozom, što omogućava lak pristup ostatku zemlje za one koji žele istraživati. Pa zašto to ne iskoristiti i, osim odličnog obrazovanja, također upoznati i iskoristiti priliku za putovanje u tako lijepu zemlju kao što je Italija?
Zagreb

Adresa: Savska cesta 32, 10000, Zagreb, Hrvatska

Kontakt: studij@eifm.hr  

Zagreb je odlično mjesto za studiranje. Studenti ovdje uživaju u prijateljskoj atmosferi, koja je fina mješavina europske vreve i opuštenog mediteranskog načina života. Također ima koristi od stalno rastućeg lokalnog gospodarstva, što pruža zanimljive mogućnosti, posebno našim apsolventima. Svjesni smo da je Hrvatska općenito sjajno mjesto ne samo za domaće studente, već privlači pažnju i brojnih stranih studenata, zahvaljujući čemu smo također u mogućnosti ponuditi međunarodno iskustvo i kontakte na našem kampusu, koje će studenti tada učiniti sjajnim korištenjem u svom poslovanju.